jbf-art
Get Adobe Flash player

Brands

Jydsk Blindrammefabrik A/S - Ægte håndværk.
JBF er vores egent brand, hvor vi siden 1938 har produceret blindrammer, og opspændte malerlærreder af en høj kvalitet. Hovedparten af vores produktion foregår fra vores lokaler i Lystrup, hvor vi råder over noget af det mest avanceret og moderne produktionsudstyr.
Royal Talens
Royal Talens er en af de førende producenter i verden af kunstnerartikler. Talens produkter
omfatter kunstner-, hobby / håndværks-, skole- og grafiske produkter.
Rembrandt. Det professionelle valg.
Det ultimative og eksklusive valg for professionelle kunstnere. Et legendarisk navn for et område, der er kendt for sin overlegne og uovertrufne kvalitet. Det er blevet udviklet gennem ren dygtighed og kunstnerisk indsigt, og er baseret på de bedste råvarer. Rembrandt produkter kan prale af unikke egenskaber som maksimal finhed, lysægthed og holdbarhed.
Cobra.
Er den nye vand-blandbare olie farve fra Royal Talens. Et materiale med ingen grænser for den ambitiøse kunstner. Oplev de grænseløse muligheder og få det bedste ud af dig selv.
Van Gogh. kvalitet Brand.
Kvalitet, det er hvad du vælger. Det er derfor, du bruger Van Gogh maling, så du kan fokusere helt på din kreativitet og selve maleprocessen. Takket være den livlige og intense farver, kan du gøre noget i dine malerier. Din inspiration bestemmer retningen, og malingen er dit instrument. Van Gogh er derfor det ideelle brand for den seriøse kunstner, for hvem kvalitet er vigtig.
Amsterdam. Alt Akryl.
De der maler med akryl farver bliver inspireret af Amsterdam fra Royal Talens. Amsterdam er dit kreative udtryk. Du leverer entusiasme, talent og ambition. Vi leverer farver, hjælpestoffer, materialer, viden og mulighed for at udtrykke dig.
Amsterdam All Akryl - akryl farven for seriøse kunstnere - tilbyder med Standard og Expert-serien på verdensplan en meget omfattende palet af farver og en komplet pakke af hjælpematrialer, alle af høj kvalitet.
Med Amsterdam du kan overskride dine grænser, og dit talent får den plads den behover for at opnå det mest attraktive, kreative resultat.
Decorfin. Skab din verden.
Decorfin er en dekorations maling til forskellige maleri hobbyer. Ideel til maling på glas og keramik, eller for maleri på træ, tekstiler, karton og papir. Sjov til dekoration af børneværelset eller lav en personlig gave. Oplev de mange muligheder med Decorfin kvalitetssortiment.
ArtCreation.
Uanset om du er erfaren kunstner eller ej, vælger du gode materialer til den bedste mulige pris. Og hvis du endnu ikke har fundet det rigtige mærke, så er der gode nyheder til dig! ArtCreation er et koncept specielt udviklet til den prisbevidste kunstner. Det er præcis, hvad du leder efter: pålidelig kunstnermateriale til en konkurrencedygtig pris! ArtCreation mærket består af tre sub-brands.
Uanset om du er begynder kunstner eller ønsker at give et sæt som en gave, er produkter fra ArtCreation Expression det bedste valg. For den erfarne kunstner, er der ArtCreation Essentials. ArtCreation Elements tilbyder hjælpemidler, der er lige hvad du har brug for alle niveauer af erfaring.
Hanemühle.The Art of Expression, papir til kunstnere.
Kunstnere sætter de højeste standarder for kvalitet og renheden af papirer og plader de bruger - grundlaget for deres arbejde.
Hanemühle har opfyldt disse krav med sine produkter i over 420 år. Gennem sin enorme følsomhed over for kunstneriske krav og kreative behov, gennem århundreder, har Hahnemühle udviklet en bred vifte af papirer for professionelle kunstnere og hobby malere og med succes tilbyder de det på verdensplan. I generationer har Hahnemühle papir været unik!
Lana papier.
Med mere end 400 års erfaring, er Lana Papiers specialist inden for produktion af kvalitet papir til kunstner og hobby malere / tegner. I dag repræsenteret i mere end 50 lande verden over.